Bloc

Hola a tothom,

Em dic Pere Otazo i sóc l’inventor del Motolift.

Quina millor manera de presentar-me que aquesta, de manera senzilla, concisa i directa, veritat?

Bé, us explico amb una mica més de detall…….Motolift és un projecte que vaig iniciar ja fa molt de temps i ha estat adormit esperant el moment, el lloc i les persones adequades per al seu llançament, i aquest moment es diu “it’s now or never”.

Un dia, la meva vida va canviar per complert i vaig decidir dedicar i invertir temps i esforç en el càlcul, disseny i desenvolupament d’una idea que rondava pel meu cap….i així va ser! Vaig estar un any i mig dedicat en exclusiva a “engendrar” el Motolift. Després d’aquest temps, vaig decidir registrar-lo com a model d’utilitat i vaig fabricar un prototip el qual ha estat sotmès a probes i modificacions fins el dia d’avui.

Amb tot això que us acabo d’explicar vull que veieu que Motolift no és un caprici, no és una cosa passatgera, no és per passar l’estona, no és d’avui per demà….és molt, molt, molt més que tot això!!!! Motolift porta un bagatge, un camí fet per el qual ha crescut, ha millorat, ha evolucionat i desitjo que segueixi en ell per arribar el més lluny que es pugui.

En aquest bloc pretenc explicar-vos poc a poc (i sense atabalar jeje), la historia del Motolift, on i com va néixer, quines han sigut les passes, les dificultats que he anat trobant pel camí i com les he anat superant, les persones que m’han anat ajudant i a les que els hi dec molt……

Espero poder compartir amb tots vosaltres aquest viatge que començo amb il•lusió.

Continuarà………..

Desplaça cap amunt